|
|||||
Proje yürütücüsü |
Yıl |
Proje Başlığı |
Danışman |
|
|
Burcu Yıldırım |
Devam Ediyor |
Aquafaba ve meyve atıklarından elde edilen pektin ile vegan ve kalorisi azaltılmış mayonez üretimi |
Dr. Öğr. Üyesi Sebahat ÖZTEKiN |
|
|
|
|
|
|
|
|
Esma Nur Yürek |
Devam Ediyor |
Meyve atıklarından elde edilen pektinin kurabiyelerde sürdürülebilir yağ ikamesi olarak kullanılması Mikrobiyoloji ile sanatın kesiştiği nokta: Agar sanatı |
Dr. Öğr. Üyesi Sebahat ÖZTEKiN |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nisanur Meral |
Devam Ediyor |
Mikrobiyoloji ile sanatın kesiştiği nokta: Agar sanatı |
Dr. Öğr. Üyesi Sebahat ÖZTEKiN |
|
|
|
|
|
|
|
|
Talha Yılmaz |
Devam Ediyor |
Yeni nesil sağlıklı ve besleyici atıştırmalık: Dondurularak kurutulmuş meyveli yoğurt damlaları |
Dr. Öğr. Üyesi Sebahat ÖZTEKiN |
|
|
|
|
|
|
|
|
Betül Nazlan |
Devam Ediyor |
Mikrodalga ve geleneksel kızartma işlemlerinin yemeklik yağların bazı kalite parametrelerine etkisi |
Dr. Öğr. Üyesi Sebahat ÖZTEKiN |
|
|
|
|
|
|
|
|
Neşe Öndüç Rabia Soykıran |
Devam Ediyor |
Meyve kaynaklı antagonistik mayaların izolasyonu ve antifungal aktivitelerinin araştırılması |
Dr. Öğr. Üyesi Sebahat ÖZTEKiN |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tuğçenur Yücel |
2024 |
Farklı Derin Ötektik Çözücülerin Çimlendirilmiş Maş Fasulyelerinden (Vigna radiata (L.)) Ultrasonik Ekstraksiyon Yöntemi ile Fenolik Bileşik Eldesine Etkisi |
Doç. Dr. Aybike KAMİLOĞLU |
|
|
|
|
|
|
|
|
Emine GENÇ |
Devam Ediyor |
Çimlendirilmiş Maş Fasulyesi (Vigna radiata (L.) Ununun Glutensiz kek üretiminde kullanımı |
Doç. Dr. Aybike KAMİLOĞLU |
|