Su Sporları Öğrenci Topluluğu ilk Faaliyetini Gerçekleştirdi.

Fakültemizde görev yapmakta olan öğretim görevlisi Bülent Tatlısu’nun danışmanlığını yaptığı Su Sporları Öğrenci Topluluğu ilk faaliyetini gerçekleştirdi.

Sosyal bilimler meslek yüksekokulu öğretim elemanlarından Muhammed Enes Kan ’ın danışmanlığını yaptığı Bağımlık İle Mücadele Öğrenci Topluluğuna üye öğrencilere ücretsiz yüzme eğitimi verildi. Keyifli dakikalar geçiren üniversitemiz öğrenci topluluğu üyeleri bu gibi aktivitelerin sürekli olmasını ve öğrenci topluluklarının kendi aralarında çeşitli organizasyonlar yapmanın sosyalleşme konusunda önemli olacağını dile getirdiler.

Faaliyette yer alan öğrenci topluluğu üyeleri bu organizasyonun gerçekleşmesinde üniversite imkânlarını bizlere açan sayın rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen’e ve üniversite yönetimine teşekkürlerini sundular.