Son Başbakan Binali Yıldırım'ın Bayburt'taki Açılış Törenine Rektörümüz de Katıldı
Son Başbakan Binali Yıldırım Bayburt’ta hayata geçirilen projeler ve yatırımların açılışlarını gerçekleştirdi. Açılışlara Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen de katıldı.

Bir dizi incelemelerde bulunmak ve yeni yatırımların açılışını yapmak üzere Bayburt’a gelen Son Başbakan Binali Yıldırım’a Rektörümüz Prof. Dr. Türkmen ve üniversite üst yönetimimiz de eşlik etti. Açılışların hayırlı olması temennisinde bulunan Rektörümüz Türkmen, Bayburt’a kazandırılan eserlerden dolayı Bayburtlu iş insanlarına da teşekkür etti.

Son Başbakan Binali Yıldırım Bayburt’ta; Bayburt Valiliği ve Bayburt Belediyesi ziyaretlerinin ardından Bayburtlu iş insanları tarafından yaptırılan Hacı Gıyasi Şentürk Camisi ve Nazlı Şentürk Kızılay Anaokulu açılışları ile Arpalı beldesinde Köprü Temel Atma Töreni gerçekleştirdi. Yıldırım, büyük Türkiye hedefi yolunda, 81 ilde hizmetlerin, yatırımların vatandaşlarla buluştuğunu ifade ederek, ulaşım, sağlık, eğitim, sanayi, tarım ve hayvancılık gibi yatırımlara devam edileceği vurgusunda bulundu.