Rektör Türkmen 15 Temmuz Etkinliklerine Katıldı

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen Bayburt’ta düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü tüm yurtta olduğu gibi Bayburt’ta da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Etkinlikler kapsamında, Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ile Hanımefendi Büşra Epcim ev sahipliğinde şehit yakınları ve gaziler onuruna yemek programı, Bayburt Belediyesi tarafından 15 Temmuz 2016’da Bayburt’ta ve ülke genelinde yaşananların yer aldığı fotoğraf sergisi, Bayburt Üniversitesi tarafından fotoğraf ve resim sergisi ile konferans, Bayburt Şehitliği ziyareti, 15 Temmuz Yürüyüşü ve Saray Bahçası’nda tüm halkın katılımı ile gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler düzenlendi.

15 Temmuz etkinliklerine; Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, İl Jandarma Komutanı Ramazan Yiğit, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı, Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Selami Köksal, 15 Temmuz gazileri, kamu kurumlarının amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti başkanları, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.