Mobile Logo Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

Paydaşı Olduğumuz ICENSTED Konferansının Bildiriler Kitabı, Üniversitemiz Yayını Olarak Yayımlandı

Üniversitemizin de paydaşları arasında yer aldığı, 19-21 Temmuz 2024 tarihlerinde Erdek/Balıkesir’de yüz yüze ve çevrimiçi olarak hibrit formatta gerçekleştirilen “International Conference on Engineering, Natural Sciences, and Technological Developments (ICENSTED 2024)” Bildiriler Kitabı Üniversitemiz yayını olarak yayımlandı.

Konferans Başkanlığını Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndan Doç. Dr. Yunus KAYA’nın yürüttüğü ve Düzenleme Kurulu’nda Üniversitemiz Kurumsal İletişim Koordinatörü Doç. Dr. Ümit YILDIRIM’ın yer aldığı ICENSTED 2024’te; Cezayir, Fas, Pakistan, Fransa, Kuveyt, Hırvatistan, Ukrayna, Güney Kore, Kanada, Arnavutluk, Sırbistan Cumhuriyeti, İspanya, Katar, Irak, Çin, Bangladeş, Çek Cumhuriyeti, Birleşik Krallık, Malezya, Portekiz, Azerbaycan, Tayland, Hindistan, Arjantin, Bosna Hersek, Amerika Birleşik Devletleri, Nijerya, Bulgaristan, Suudi Arabistan Krallığı, İtalya ve Türkiye dahil olmak üzere 31 ülkeden 271’i Ulusal (Türkiye’den), 782’si de Uluslararası (Türkiye dışından) 1053 araştırmacının katılımı ile 444 sözlü bildiri sunuldu.
Araştırmacılara, akademisyenlere, endüstri çalışanlarına ve öğrencilere en son araştırma sonuçlarını ele almaları ve fikirlerini, teorilerini, teknolojilerini, sistemlerini, araçlarını, uygulamalarını, devam eden çalışmalarını sunmaları ve tartışmaları için uluslararası bir forum sağlayan ICENSTED 2024’te katılımcılar; mühendislik, doğa bilimleri ve diğer teknolojik alanlarında ortaya çıkan tüm teorik ve pratik konular ile teknolojik ilerlemeleri deneyimledi. Bu deneyimi gelecek nesillere aktarmak için ise hazırlanan Bildiriler Kitabı Üniversitemizin 45. yayını olarak çevrimiçi ortamda yayımlandı.

Çevrim içi yayımlanan bildiri kitabına erişmek için;