Yüksek Lisans
-
Sebze ve Meyve Suyu Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Meyve ve Sebze Kurutma Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Kaynaklı Antioksidanlar, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Meyve ve Sebzelerin Kurutularak Dayandırılması, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
Sebze ve Meyve Suyu Üretim Teknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Kaynaklı Antioksidanlar, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Kaynaklı Antioksidanlar, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
-
Sebze ve Meyve Suyu Üretim Teknolojisi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
-
Meyve ve Sebzelerin Kurutularak Dayandırılması, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
-
Meyve Suyu Üretim Teknolojisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
Meyve Suyu Üretim Teknolojisi, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:3
Lisans
-
Mezuniyet Tezi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
-
Mezuniyet Çalışması, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
-
İşletme Yönetimi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
-
Özel Gıdalar Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
-
Resim, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
-
İçecek Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
-
Özel Gıdalar Teknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
-
İçecek Teknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Resim, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
-
Organik Tarım, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
-
Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Beslenme İlkeleri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
-
Meşrubat Üretim Teknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
-
Beslenme İlkeleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
-
Resim, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
-
İçecek Teknolojisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
Beslenme İlkeleri, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
İçecek Teknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda ve Beslenme, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:4
-
Gıda ve Beslenme, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
-
Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
-
Organik Tarım, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
-
İçecek Teknolojisi, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
-
Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda ve Beslenme, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme, 2014-2015, Türkçe, Ders saati:2
-
İçecek Teknolojisi, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:3
-
Organik Tarım, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:2
-
Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda ve Beslenme, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:2
Bağlantı Vurgula
Büyük MEtin