Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri
Üniversitemiz Bâbertî Külliyesi Kültür Merkezi Fuaye alanında 07-11 Mart 2022 tarihleri arasında “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri” düzenlendi.

Faaliyetlerini Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak sürdüren öğrenci topluluklarımızın tanıtıldığı “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri” sona erdi. Tanıtım etkinliğinde öğrenci topluluklarımıza yoğun ilgi gösterildi. Faaliyet alanlarıyla ilgili bilgilendirmelerin yapıldığı etkinlikte yeni üye kaydı da yapıldı. Öğrencilerin yetenekleri ve ilgi alanları doğrultusunda seçebilecekleri aktiviteler ile ilgili bilgilerin de verildiği tanıtım günlerinde öğrenci topluluklarının aktif olarak çalışmalarına devam ettikleri sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgili bilgiler de verildi.

Meslek Yüksekokulumuz öğrenci topluluklarının katılım gösterdiği etkinlikte topluluklarımız yoğun ilgi çekerek tanıtımlarını yaparak üyü kayıtları gerçekleştirmişlerdir. Etkinlikte yer alan öğrenci topluluklarımız;

Tuluat Öğrenci Topluluğu
Sivil Havacılık Topluluğu
Kadın ve Çocukları Hakları Topluluğu
Teknik Aktiviteler Topluluğu
Doğa ve Hayvanları Koruma Topluluğu

Tanıtım günleri Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül, Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan ve Prof. Dr. Metin Uçurum’un yanı sıra Üniversitemiz Akademisyenleri ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen “Çok sayıda öğrenci topluluğuna sahip olan Üniversitemiz adına bu tür faaliyetlere ilgi gösteren ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.