Ders

Yüksek Lisans

  1. Arı, Bitki ve Çevre İlişkileri, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  2. Arı Ürünlerinin Kimyası, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  3. Apiterapi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  4. Temel Bitki Morfolojisi ve Anatomisi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  5. Fitokimyasal Analiz Teknikleri, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3

Önlisans

  1. Genel Kimya Iı, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  2. Laboratuvar Tekniği, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  3. Gıda Mikrobiyoloji, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  4. Apiterapi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  5. Beslenme ve Diyetetik, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  6. Genel Mikrobiyoloji, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  7. Apiterapi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  8. Beslenme ve Diyetetik, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  9. Genel Mikrobiyoloji, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  10. Özel Gıdalar, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  11. Gıda Mikrobiyolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  12. Apiterapi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  13. Gıda Biyoteknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  14. Beslenme ve Diyetetik, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  15. Genel Mikrobiyoloji, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  16. Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  17. Bitkisel Yağ Teknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  18. Laboratuvar Tekniği, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  19. Gıda Mikrobiyolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  20. Apiterapi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  21. Gıda Biyoteknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  22. Beslenme ve Diyetetik, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  23. Genel Mikrobiyoloji, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  24. Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  25. Bitkisel Yağ Teknolojisi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  26. Apiterapi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  27. Gıda Biyoteknolojisi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  28. Beslenme ve Diyetetik, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  29. Genel Mikrobiyoloji, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  30. Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  31. Bitkisel Yağ Teknolojisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk