Yüksek Lisans
-
Arı, Bitki ve Çevre İlişkileri, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
-
Arı Ürünlerinin Kimyası, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
-
Apiterapi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
-
Temel Bitki Morfolojisi ve Anatomisi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
-
Fitokimyasal Analiz Teknikleri, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
Önlisans
-
Genel Kimya Iı, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
-
Laboratuvar Tekniği, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Mikrobiyoloji, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
-
Apiterapi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
-
Beslenme ve Diyetetik, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
-
Genel Mikrobiyoloji, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
-
Apiterapi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Beslenme ve Diyetetik, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
-
Genel Mikrobiyoloji, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Özel Gıdalar, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Mikrobiyolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Apiterapi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Biyoteknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Beslenme ve Diyetetik, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Genel Mikrobiyoloji, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
Bitkisel Yağ Teknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
Laboratuvar Tekniği, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Mikrobiyolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
Apiterapi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Biyoteknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
-
Beslenme ve Diyetetik, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
-
Genel Mikrobiyoloji, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
-
Bitkisel Yağ Teknolojisi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
-
Apiterapi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Biyoteknolojisi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
-
Beslenme ve Diyetetik, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
-
Genel Mikrobiyoloji, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
-
Bitkisel Yağ Teknolojisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
Bağlantı Vurgula
Büyük MEtin