Mobile Logo Uygulamalı Bilimler Fakültesi

Uygulamalı Bilimler Fakültesi

M2021 IEEE 3rd of Global Power, Energy and Communication Conference
Değerli paydaşlarımız;

GPEC kısa adıyla bilinen M2021 IEEE 3rd of Global Power, Energy and Communication Conference, Universidade Nova de Lisboa, University of Salerno ve University of Palermo işbirliğiyle 5-8 Ekim 2021 tarihlerinde, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ev sahipliğinde çevrim için olarak gerçekleştirilecektir. Güç elektroniği, elektrik makinaları, yenilenebilir enerji sistemleri, haberleşme teknolojileri ve enerji alanlarında birçok konu konferans kapsamında olup genel oturumların yanı sıra 7 adet davetli konuşma oturumu ve 4 adet ders oturumu konferans programında yer alacak olup, bildiri gönderim süresi 16 Temmuz 2021 tarihine kadar uzatılmıştır ve konferansın web sayfasından www.gpecom.org/2021 detaylı bilgilere ulaşabilmektedir.

İlgililere duyurulur.