Mobile Logo Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uyg. ve Arş. Merkezi

Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uyg. ve Arş. Merkezi

Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma Metni Formları

Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi süreçleri (Laboratuvar Üyelik/İzin Talep Süreci, Laboratuvar Güvenlik Süreci ve Proforma Fatura Süreci) kapsamında kişisel verilerini talep ettiğimiz ilgili kişiler için KVK (kişisel verilerin korunması) aydınlatma metnimiz hazırlanmıştır.

Matbu Kullanımda, metnin sonunda yer alan imza kısmı bu süreçlerde kişisel verilerini talep ettiğimiz ilgili kişiler tarafından doldurulmalıdır. Birimimizin ispat yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için, metnin sonunda yer alan boş bir alana ilgili kişi tarafından ‘‘Okudum ve anladım.’’ ya da ‘’Bir nüshasını elden teslim aldım.’’ şeklinde yazılmalı ve ilgili kişi tarafından imzalanmalı ve tarih atılmalıdır. Birimimiz tarafından bu metin bir nüshası sizde kalmak üzere kayıt altına alınacaktır.

Bayburt Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı, KVK Mevzuatı Uyarınca Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi ilgili kişi aydınlatma metnine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.