İnşaat Bölümü Öğrencilerinden Teknik Gezi

Meslek Yüksek Okulumuzun İnşaat bölümü tarafından Bayburt - Gümüşhane şehirlerarası karayolunda yapımı devam eden Vauk Dağı Tünel Şantiyesine Öğr. Gör. Ediz Boz eşliğinde öğrenciler için teknik gezi düzenlendi.

Gezide öğrencilere tünel şantiyesinin planı, tünelde uygulanan iş güvenliği politikası ve tünelin yapımında çıkabilecek sorunlar ile ilgili bilgiler verilmiştir. Ayrıca öğrencilere tünelde kullanılan teknolojiyi ve tünelin nasıl yapıldığını yerinde görme imkânı sağlanmıştır.

Yapılan teknik geziden memnun kaldıklarını belirten öğrenciler kendilerini misafir eden Bayburt Grup İnşaata ve bilgilerini bizimle paylaşan Genel Formen İnşaat Müh. Coşkun Açıkgöz, Tünel Şefi Jeoloji Müh. Serkan Çapa ve Laborant Ali Akbaba’ya teşekkürlerini ilettiler.