Mobile Logo Uygulamalı Bilimler Fakültesi

Uygulamalı Bilimler Fakültesi

Gelecek Gençlerin Kültür Endüstrileri Destek Programı Duyurusu
Sevgili öğrencilerimiz;

Kültür Turizm Bakanlığı; müzik, görsel sanatlar, sinema, tiyatro, kitap ve yazılı basın, radyo ve televizyon yayıncılığı, reklamcılık, tasarım, performans sanatları, yazılım ve bilgisayar oyunları gibi yaratıcı üretim süreçlerine dayanan kültür endüstrilerinin sahip olduğu ekonomik potansiyelini ve gençlerimizin kültür endüstrilerinin sahip olduğu ekonomik potansiyelini ortaya çıkararak, gençlerin kültür endüstrileri alanında aktif olarak yer almalarının desteklenmesi amacıyla "Geleceğe Gençlerin/Kültür Endüstrileri Destek Programı" oluşturulduğu bildirilmiştir. Söz konusu programa ilişkin çağrı metni ve proje destek kılavuzu gibi konuları daha ayrıntılı inceleyebilmek için https://gelecekgenclerin.ktb.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili öğrencilerimize duyurulur.