Fakülte Sekreterimiz ile Öğrencilerimizin Dolunay Fotoğrafları İlgi Odağı Oldu
Spor Bilimleri Fakültemiz Fakülte Sekreteri Mustafa Faruk Şenlik ve Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimiz tarafından Aslandağı tepesinde çekilen dolunay fotoğrafları, ulusal ve yerel medyada  ilgi odağı oldu.

Bayburt'ta dün akşam saatlerinde ortaya çıkan dolunay, Fakülte Sekreteri Şenlik ile birlikte öğrencilerin oluşturduğu kompozisyon ile birleşerek özel görüntüleri ortaya çıkardı. Dolunayın önüne at, bayrak, okçu gibi objeler koyarak, dolunayı farklı açılardan görüntüleyen Fakülte Sekreteri ve öğrencilerimiz, kartpostallık görüntüler çektiler.

Bayburt Üniversitesinde eğitimleri sürdüren öğrencilerle birlikte, cirit ve okçuluğu ön plana çıkararak çekimler yapan Fakülte Sekreteri Şenlik; "Bayburt'un zirvelerinde muhteşem bir görsellik oluşturmak, güzel kareler yakalamak için öğrenci kardeşlerimizle birlikte böyle bir etkinlik tertip etmek istedik.

Soğuğa ve dik tepeye aldırış etmeden, dolunayın en güzel halini görüntülemek için çaba sarfettiklerini belirten Fakülte Sekreteri Şenlik; “Her şeyi öğrenci kardeşlerimizle birlikte hesapladık. Ayın hareketleri, dolunayı görüntülemede önemli bir yere sahip. Aslandağı da yükseklik olarak dolunayı görüntülemek için harika bir yer. Ayrıca fotoğraflarımızın yerel ve ulusal basında ilgi görmesi de bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bu güzel karelerin ortaya çıkmasında bizlere destek olan öğrenci kardeşlerime ve Bayburt bölgesi cirit takımlarına teşekkür ediyorum.” dedi.