ERASMUS+ VE MEVLANA PROGRAMI ORTAKLARIMIZDAN OFİSİMİZE ZİYARET

3. Uluslararası Mühendislikte Yeni Teknolojiler Sempozyumu (ICADET) kapsamında üniversitemize bildiri sunmaya  gelen Erasmus+ ve Mevlana Programları kapsamında anlaşmalı olduğumuz üniversitelerin akademisyenleri ofisimizi ziyaret ederek değişim programları kapsamında da gelmek istediklerini belirttiler. Bayburt’u çok sevdiklerini ve üniversiteyi çok beğendiklerini söyleyen ziyaretçilerimiz buradan duydukları memnuniyeti döndükten sonra kendi kurumlarına da aktaracaklarını belirttiler.

Ofis olarak daha önce ziyarette bulunarak anlaşma sağladığımız üniversitelerin personellerini farklı bir kapsamda üniversitemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Uluslararası İlişkiler Ofisi olarak amacımız dünyaca tanınmış toplum üniversitelerinden biri olma vizyonumuza katkı sağlamaktır. Bu doğrultuda yapmış olduğumuz adımların getirisini gün geçtikçe almaya devam ediyoruz. Ofis olarak üniversitemizin uluslararasılaşma politikası yolunda elimizden gelen tüm imkanları kullanmaktayız