Mobile Logo Kalite Koordinatörlüğü

Kalite Koordinatörlüğü

Entegre Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 9001-2015 Temel Dokümantasyon Eğitimi 1.Gün

YÖKAK Hizmet Akreditasyonu ve ISO 9001-2015 süreçlerini birimlerde yürütecek Birim Kalite Komisyonu üyesi Dekan Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Birim Yönetim Temsilcileri Gökhan Budak Konferans Salonu’nda Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi için bir araya geldi.

Üç gün sürecek eğitimin ilk günü sabah oturumunda eğitimde üniversitemizde kurulacak Entegre Kalite Yönetim Sistemi kapsamında yapılanlar ve bununla birlikte kurum ve birim düzeyinde yapılacaklarla ilgili bilgi verildi. Öğleden sonraki oturumda ise 9001-2015 Standartı temel eğitimine yönelik eğitim gerçekleştirildi.

Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Esmeray Alacadağlı katılımcılara ISO 9001-2015 eğitimi verirken Kalite Yönetim Sistemi’nin üniversitemizin genel performansını ve sunduğu eğitim sisteminin kalitesini artırmasını sağlayacağını belirterek, Belgelendirme/Akreditasyon süreçleri sonrasında ulusal ve uluslararası düzeyde yetkinliğimizin kabul göreceği ve diplomalarımızın Avrupa’da da geçerli olacağını vurguladı.

Tarih:16.05.2023