Proje

  1. Ekşi Hamurlardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Mikroenkapsülasyonu,Ulusal, (13.10.2017 - 02.06.2020),134993,72 ₺
  2. Türkiye’nin Farklı Bölgelerinden Toplanan Ekşi Hamurlardaki Laktik Asit Bakterilerinin Moleküler Yöntemlerle Tanımlanması ve Bazı Biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi,Ulusal, (12.10.2017 - 02.06.2020),124996 ₺
  3. İçme Sütü Üretiminde Mikrofiltrasyon ve Termosonikasyon İşleminin Kullanımı,Ulusal, (12.10.2017 - 11.11.2019),134995 ₺
  4. Tereyağının Yağ Asidi Kompozisyonu, Oksidasyon Stabilitesi ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Starter Kültür Kullanımının Etkisinin Belirlenmesi,Ulusal, (12.10.2017 - 12.03.2020),119940,20 ₺
  5. Yüksek Hidrostatik Basınç ve Ultrasound Uygulanmış Sütten Üretilen Beyaz Peynirlerde Olgunlaşma Esnasında Meydana Gelen Değişimlerin Belirlenmesi,Ulusal, (18.04.2013 - 17.10.2017),80000 ₺
  6. Ekşi Hamurun Fonksiyonel Karakteristikleri Üzerine Ekzopolisakkarit (Eps) Üretiminin Rolü,Ulusal, (01.07.2016 - 01.05.2017),11000 ₺
  7. Geleneksel Yollarla Üretilen Yoğurt ve Peynirlerden Laktik Asit Bakterilerinin Lab İzolasyonu ve Probiyotik Potansiyellerinin Araştırılması,Ulusal, (25.02.2015 - 25.02.2016),20000 ₺
  8. Püskürtülerek Kurutulan Süt Tozlarının Teknolojik Özellikleri Üzerine Süt Somatik Hücre Sayısının Etkisi,Ulusal, (09.09.2013 - 31.12.2015),100000 ₺
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk