Demirözü MYO Tanıtım Etkinlikleri
Demirözü Meslek Yüksekokulu olarak 2017-2018 akademik yılında başlanan yüksekokul tanıtım günlerine 2018-2019 akademik yılında da devam edilmiştir.
Tanıtım etkinlikleri kapsamında Bayburt ili liseleri olarak Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kop Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çoruh Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Milli İrade Anadolu Lisesi, Bayburt Kız Anadolu Lisesi, Bayburt Lisesi, Bayburt Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Rekabet Kurumu Anadolu Öğretmen Lisesi ziyaret edilmiştir. Ziyaret edilen lise öğrencilerine yüksekokulumuz bölümleri, teknik ve yapısal olanakları tanıtılmış, bölümlerimizin öğrenci alım şartları, eğitim hizmetleri, okulun sosyal ve spor etkinlikleri, bölüm mezunlarının Bayburt ili ve Türkiye geneli istihdam imkanları hakkında bilgiler verilmiştir.