Mobile Logo Adalet Meslek Yüksekokulu
BESLENME YARDIMI VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA DUYURUSU

2022-2023 AKADEMİK YILI

KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA VE BESLENME YARDIMI DUYURUSU

2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 46.maddesi gereğince Üniversitemizde gelir düzeyi düşük ve başarılı olan öğrencilerin, 2022-2023 Akademik Yılında kısmi zamanlı olarak çalıştırılması ve öğrencilere beslenme yardımı yapılması planlanmaktadır. Bu bağlamda söz konusu bursa başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin aşağıda belirtilen belgeleri temin ederek 05.10.2022 tarihi mesai bitimine kadar meslek yüksekokulumuz bölüm sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru Esnasında İstenen Belgeler:

1.     Kısmi Zamanlı Öğrenci İş Başvuru Formu (Bölüm sekreterliğinden alınacak).

2.     SGK İlişik Taahhütnamesi Formu (Bölüm sekreterliğinden alınacak.

3.     Öğretim kurumundan alınmış, devam edeceği sınıfı gösteren onaylı öğrenci belgesi (Yeni tarihli öğrenci belgesi).

4.     Bir adet nüfus cüzdan fotokopisi (Adres ve telefon yazılacak).

5.     Bir adet fotoğraf.

6.     Nüfus Müdürlüğünden alınmış Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Tüm aile fertlerini içerecek şekilde alınmalıdır).

7.     KYK’dan burs veya kredi alınıp alınmadığına dair kurumdan alınacak belge.

8.     İkametgâh belgesi.

9.  Engel Durumu Raporu (Varsa)

10.  Ailenin mali durumunu gösteren onaylı belgeler (Aile Durum Bildirimi ve Gelir Tespit Formu)

·       Çalışanlar için onaylı maaş bordrosu,

·       Serbest çalışanlar için gelir vergisi beyannamesinin fotokopisi,

·       Emekliler için aylık maaşı gösterir belge (e-devlet),

·       Geliri olmayan anne ve baba için Sosyal Güvenlik Kurumundan kayıtları olmadığına dair belge (4A, 4B, 4C)

NOT: Evrakları eksik olan öğrencilerin başvuruları değerlendirilmeyecektir.