Bayburt İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Halil Murat Bilgiç'ten Rektör Coşkun'a Veda Ziyareti
Bayburt’taki görev süresi dolan İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Halil Murat Bilgiç, Bayburt Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Selçuk Coşkun’a bir veda ziyaretinde bulundu.

Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Külliyesi Rektörlük Makamında gerçekleşen veda ziyaretinde, Bayburt Üniversitesi’nin şehir için önemli görevler üstlendiğini belirten Bilgiç, görev süresince kendilerine göstermiş olduğu misafirperverlik ve katkılardan dolayı Rektör Coşkun’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ise, ziyeretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Bayburt’a olan hizmetlerinden dolayı Jan. Albay Halil Murat Bilgiç'e teşekkür etti ve yeni görev yerinde başarılar diledi.