Geleneksel Et Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakteri Suşlarının Bakteriyosin Üretme Potansiyellerinin Araştırılması ve Elde Edilecek Ürünlerin Doğal Gıda Katkı Maddesi Olarak Endüstriyel Ölçekli Üretime Kazandırılması Tagem-13/Ar-Ge/06,Ulusal, (01.09.2013 - 27.06.2017),
Tarhun Bitkisinden (Artemisia Dracunculus) Ultrasonik Ekstraksiyon Yöntemi ile Fenolik Bileşik Eldesinin Optimizasyonu,Ulusal, (23.06.2020 - 30.09.2021),19000 ₺
Lactiplantibacillus Plantarum Suşları ile Et Proteinleri İçeren Model Sistemde Gaba Üretiminin Optimizasyonu,Ulusal, (15.01.2021 - 07.03.2022),44000 ₺
Çimlendirilmiş Maş Fasülyesi (Vigna Radiata) Ununun Karakterizasyonu ve Sığır Köftelerinde Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin Araştırılması,Ulusal, (25.12.2018 - 25.12.2019),13,00 ₺
Bayburt Yöresinde Yetiştirilen Tarhun (Artemisia Dracunculus) Baharatının Fermente Sucuk Üretiminde Kullanımının, Ürünün Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin Araştırılması,Ulusal, (15.06.2017 - 15.09.2018),