Hazal ALDEMİR, "Elma Kabuğundan Pektin Ekstraksiyonunun Optimizasyonu ve Model Emülsiyon Sisteminde Kullanımı", Bayburt Üniversitesi, 2023, Tamamlandı
Pınar BALUKEN, "Kahve Çekirdeği Ekstraktı ile Selenyum Nanopartikül Üretimi", Bayburt Üniversitesi, 2022, Tamamlandı
Fevzi BEKAR, "Lactobacıllus Pentosus Ks27'nin Ekzopolisakkarit Üretimi ve Üretim Koşullarının Optimizasyonu", Bayburt Üniversitesi, 2022, Tamamlandı
Habibe MEMİŞ, "Levilactobacillus Brevis Ak19b Suşu ile Γ-Aminobütirik Asit Üretiminin Optimizasyonu", Bayburt Üniversitesi, 2021, Tamamlandı
Fatma Kübra ALTUNCU, "Tarhun Ekstraktı ile Gümüş Nanopartikül Sentezi", Bayburt Üniversitesi, 2021, Tamamlandı
Osman Tolga BALABAN, "Siyah Çay Üretiminde, Çayın Bazı Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özelliklerinin Araştırılması", Bayburt Üniversitesi, 2019, Tamamlandı