Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü Öğrencilerimiz “Afetlere Hazırlık Yılı” ve "Sivil Savunma Günü" Etkinliğinde Bayburt AFAD ile Buluştu

Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü öğrencilerimiz  “Afetlere Hazırlık Yılı” ve  "Sivil Savunma Günü" nedeniyle 27 Şubat 2020 günü saat 14.00’da üniversitemiz Gökhan Budak Konferans Salonunda AFAD İl Müdürü Adil ARSLAN ile Şube Müdürleri Edip METİN ve Ahmet Şakir YAZGAN ile bir araya geldiler. Etkinlikte konuşmacılar “Afetlere Hazırlık Yılı” kapsamında Şubat ayı için belirlenen "AFAD Gönüllüsü Ol ki Canın Sağolsun" temasını ve “Sivil Savunma Günü” konularını ele alınarak AFAD Gönüllüsü olmanın önemi belirttiler. Etkinlik daha sonra soru-cevap kısmı yapılarak sona ermiştir.