7 Aralık Uluslararası Sivil Havacılık Günü Semineri

Demirözü Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü tarafından 7 Aralık Uluslararası Sivil Havacılık Günü kapsamında seminer düzenlenmiştir. Seminere Erzurum Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Havacılık ve Uzay Mühendisliği Bölümü’nde görev yapmakta olan Dr. Öğr. Üyesi Mehmet MASAT konuşmacı olarak katılmıştır.

Dr. Öğr. Üyesi Mehmet MASAT geçmişten günümüze kadar havacılık alanındaki gelişmeleri ele almıştır. Dünya çapında kendi sınıfında en etkin hava araçları ve parçaları hakkında açıklamalar yapmıştır. Havacılık sektöründe yer alan şirketlerin faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunmuştur. Demirözü Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirilen seminere Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Yaşar ERDOĞAN, Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuğba YILDIZ, öğretim elemanları ve öğrenciler katılmışlardır. Seminer öğrencilerin sorularının yanıtlanması ile sona ermiştir.