Gazi Üniversitesi 4. Uluslararası Herkes İçin Spor Kongresi
GAZİ ÜNİVERSİTESİNİN 4. ULUSLARARSI HERKES İÇİN SPOR KONGRESİ İLE İLGİLİ DUYURUSU

Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu bünyesinde, 21-23 Mayıs 2021 tarihleri arasında birincisi düzenlenecek olan Herkes İçin Spor Zirvesi ile dördüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Herkes İçin Spor Kongresi, bu yıl üniversitemiz iş birliği ile Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve Gazi Üniversitesi Sporda Yetenek ve Performans Uygulama ve Araştırma Merkezinin koordinasyonuyla gerçekleştirilecektir.

Kongrenin konusu, içinde bulunduğumuz küresel salgın sürecine vurgu yaparak, " Salgın sürecinde fiziksel aktivite ve sağlıklı yaşam" olarak belirlenmiştir. Yurt dışından ve yurt içinden çok sayıda önemli spor örgütünün üst düzey yönetici ve akademisyenlerinin konuşmacı olarak yer alacağı kongrede, çok sayıda akademisyenin bilimsel araştırmaları da hakem sürecinden geçirilmek kaydıyla sunulacaktır..

Kongrede sunulacak uluslararası bildirilerin özet veya tam metinleri ISBN numaralı kongre bildirileri kitabında yayımlanacaktır. Ayrıca, bildirilerin tam metinlerinin kongremizi destekleyen dergilerde yayımlanması teşvik edilecektir.

Önemli Tarihler; ·
. 21 Şubat 2021 – Bildiri Özet Gönderimlerinin Başlangıcı ·
. 04 Mayıs 2021 – Bildiri Özet Gönderimlerinin Sona Ermesi
. 07 Mayıs 2021 – Kongre Kayıtlarının Sona Ermesi