2547 Sayılı Kanun Gereği İlişiği Kesilen Öğrencilere İlişkin Sınav Duyurusu
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının aşağıda yer alan duyurusu ve Üniversitelere göndermiş olduğu resmi yazılar ile 2547 Sayılı Kanunun 44 (C) Maddesi gereği 2017-2018, 2018-2019, 2019-2020 ve 2020-2021 eğitim öğretim yılları sonunda Üniversitemizden azami eğitim süresini doldurduğu için ilişiği kesilen öğrencilere ek sınav hakkı tanınmıştır. Ek sınav hakkından faydalanmak isteyen öğrencilerin aşağıdaki form ile ilişiği kesilen akademik birime en geç 31.01.2022 tarihine kadar  başvuru yapması gerekmektedir.

YÖK Duyurusu; https://www.yok.gov.tr/HaberBelgeleri/BasinAciklamasi/2021/azami-suresini-dolduran-ogrencilere-ek-sinav-hakki.pdf

Sınav tarihleri, sınav yerleri vb. bilgiler  ilgili akademik birimler tarafından ilan edilecektir.

Başvuru Formu için tıklayınız.