24 Kasım Öğretmenler Gününü Tiyatro Etkinliğiyle Kutladık
Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık öğrencilerinin Dr. Öğr. Üyesi Mehtap Karacil danışmanlığında 24 Kasım Öğretmenler Günü onuruna hazırladıkları "Vatan, Sana Canım Feda!" isimli  tiyatro gösterisi, Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda çoşkulu bir katılımla sahnelendi. Dr. Öğr. Üyesi Zafer Eren'in de katkı sunduğu gösteriye renk katan öğrenci performansları büyük beğeni topladı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat Maden tarafından yapılan açılış konuşmasında, "Öğretmenliğin kutsal bir meslek olmasının altında yatan en önemli neden, gücünü sevgiden alması ve mesleğini aşk ile yapmasıdır." dedi. Geleceğin öğretmenlerini yetiştirmekten gurur duyduklarını, her bir mezunun aslında Anadoluya serptikleri birer tohum olduğunu ve yeşeren bu tohumları gördükçe tarif edilmez duygular hissettiklerini söyleyen Maden, bütün meslektaşlarının ve öğretmen adayları öğrencilerinin öğretmenler gününü  kutladı.
Eğitim Fakültesi  Dr. Öğr. Üyesi Mehtap Karacil yönetmenliğinde, öğrencilerin yazdığı ve oynadığı tiyatro gösterisiyle birlikte şiir ve müzik dinletisi de seyircilerin beğenisine sunuldu. Program sonunda  hep bir ağızdan “Öğretmen Yemini” edildi.

Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan ve Prof. Dr. Mahir Kadakal’ın da aralarında bulunduğu seyircilerin uzun süre ayakta alkışladıkları program hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu. Öğretmenler gününe yaraşır bir program olduğunu söyleyen Rektör Yardımcımız Erdoğan, "Bütün meslektaşlarımın Öğretmenler Gününü kutlarım." dedi. Bir ulusun geleceğini tayin eden mesleğin öğretmenlik olduğunu söyleyen Rektör Yardımcımız Kadakal ise "Bir annelerin bir de öğretmenlerin hakkı ödenmez." ifadelerini kullandı. .
Programa Rektör Yardımcılarımızın yanı sıra Eğitim Fakültesi Dekanımız Sedat Maden, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Çetin Yaman, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürümüz Doç. Dr. Murat Kul, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.