Mobile Logo Personel Daire Başkanlığı

Personel Daire Başkanlığı

2024 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ MERKEZİ YAZILI SINAVINA İLİŞKİN DUYURU

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından Anadolu Üniversitesi’ne yaptırılacak olan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavı’na ilişkin duyuru https://www.yok.gov.tr/Sayfalar/DuyuruDetay.aspx?did=1483 adresinde ilan edilmiştir.

Duyuru için tıklayınız.

-Adaylar, 30.09.2024 - 11.10.2024 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi’nin “Aday İşlemleri Sistemi” (https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/) üzerinden sınav başvurularını yapacak ve sınav ücretini ödeyecektir. İlgili tarihler arasında başvuru sürecini tamamlamayan Aday’ların başvurusu geçersiz sayılacaktır.

-Sınav 10 Kasım 2024 Pazar günü saat 14:30 da Erzurum ilinde gerçekleşecektir. Aday’ların kadrolarının bulunduğu kurum/kuruluşlara göre belirlenmiş olan sınav merkezleri Anadolu Üniversitesince belirlenmiş olup farklı bir sınav merkezi tercih edilemeyecektir.

- Anadolu Üniversitesi tarafından verilen sınav hazırlık, sınavın gerçekleştirilmesi ve değerlendirilmesi hizmeti karşılığında her Aday’lar, 1.250 (binikiyüzelli) TL ödeyecektir. Ödeme işlemi, sınav başvurusu esnasında Anadolu Üniversitesi’nin “Aday İşlemleri Sistemi” üzerinden kredi/banka kartı ile gerçekleştirilecektir. Başka kanallardan ödeme kabul edilmeyecektir. Sınav başvurusundan vazgeçen, sınava girmeyen veya çıkarılan, sınavda başarısız olan veya sınavı geçersiz sayılan, ücret gerektirmeyen bir işlem için ücret yatıran veya aynı işlem için birden fazla ödeme yapmış olan Aday’ların ödedikleri ücretler iade edilmeyecektir. Ücretlerin doğru yatırılmasının sorumluluğu Aday’lara aittir.

Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavı Kılavuzu için tıklayınız.

SINAV TAKVİMİ

TARİH

KURUM

İŞİN TANIMI

30.09.2024 - 11.10.2024

Anadolu Üniversitesi

Sınava girecek ADAY’ların başvurularının Aday İşlemleri Sistemi üzerinden alınması

(https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr)

04-09.11.2024

Anadolu Üniversitesi

Sınav Giriş Belgelerinin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden ADAY’ların erişimine açılması

10.11.2024

Sınavın tek oturumda gerçekleştirilmesi

11-15.11.2024

Anadolu Üniversitesi

Sınav sorularının ve cevap anahtarlarının ADAY’ların erişimine açılması

11-15.11.2024

Anadolu Üniversitesi

ADAY’lardan sınav uygulamasına ve sınav sorularına yönelik itirazların alınması

25.11.2024

Anadolu Üniversitesi

Sınav sorularına yönelik itirazların değerlendirme sonuçlarının YÖK’e iletilmesi ve adaylara duyurulması

25.11.2024

Sınav sonuçlarının YÖK’e iletilmesi

2.12.2024

YÖK

Sınav sonuçlarının YÖK web sayfasında ilan edilmesi

02-04.12.2024

Anadolu Üniversitesi

Adaylardan sınav evrakına erişim talebinin alınması

02-06.12.2024

Anadolu Üniversitesi

Adaylardan sınav sonuçlarına yönelik itirazların alınması

6.12.2024

Anadolu Üniversitesi

Sınav evrakına erişim talebinde bulunan ADAY’ların yerinde inceleme yapması

23.12.2024

Anadolu Üniversitesi

Sınav sonuçlarına yönelik itirazların değerlendirme sonuçlarının YÖK’e iletilmesi ve adaylara duyurulması

YÖK tarafından kesinleşen sonuçların gelmesi sonrası sözlü sınav takviminin belirlenmesi

Görevde Yükselme ve Ünvan Değişiklği Sınavı sonrası yapılacak olan Sözlü Sınav tarihi için ayrıca duyuru yapılacaktır.

Görevde Yükselme Sınavına Başvuran Kesinleşen Aday Listesine ulaşmak için linki tıklayınız.

Unvan Değişikliği Sınavına Başvuran Kesinleşen Aday Listesine  ulaşmak için linki tıklayınız.