2021 yılı Kalite Yönetim Sistemi (KYS) Akran Denetimi Gerçekleştirildi
Yükseköğretim'de kalite süreci kapsamında Fakültemize Üniversitemizin Kalite Yönetim Sistemi (KYS) Koordinatörü Doç. Dr. Bülent BAYRAKTAR başkanlığındaki iç tetkik komisyon üyeleri Doç. Dr. Başak TOĞAR, Doç. Dr. Volkan GÜL, üniversitemizin YÖKAK Öğrenci Temsilcisi Nisa Berfin BAYAZİT'tan oluşan ekiple Akran Değerlendirme ziyareti 22.03.2022 Salı günü yapılmıştır. Ziyaret kapsamında 2021 yılı Kalite Yönetim Sistemi (KYS) süreçlerinde gerçekleştirilen faaliyetlerin değerlendirilmesi yapıldıktan sonra Üniversitemiz Kalite Komisyon Başkanı Doç. Dr. Bülent BAYRAKTAR, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Çağatay TEKE ve Mühendislik Fakültesi Kalite ekibine çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletip, sonraki çalışmalarında başarılar dilemişlerdir.