Mobile Logo Uygulamalı Bilimler Fakültesi

Uygulamalı Bilimler Fakültesi

2021-22 Güz Dönemi Ders Programları ve Derslerin TEAMS Kodları
Sevgili öğrencilerimiz;

Fakültemiz bölümlerine ait haftalık ders programları ekte sizlere sunulmuştur.  Güz döneminde  fakültemizdeki derslerin bazıları "Teams" ve bazıları da "BAYUZEM" üzerinden uzaktan, bazıları ise "yüz yüze"  yapılacaktır. Ekteki ders programlarında hangi derslerin ne şekilde işleneceği belirtilmiştir. Ayrıca hem yüz yüze hem de Teams üzerinden verilen dersler için yine Teams programı üzerinden ödevlendirmeler yapılarak da dersler işlenecektir. Her dersin "Teams Kodu" eklerdeki ders programları içerisinde belirtilmiştir. Bu yüzden de tüm öğrencilerimizin "Teams" programını bilgisayar ya da cep telefonlarına indirip kurması ve ders programındaki derslerin ekip kodlarıyla birlikte aldığı derslerin ekiplerine katılması gerekmektedir. Anlaşılmayan konular için danışmanlarınız ya da bölüm başkanlarınız ile iletişim kurubilirsiniz.

Sağlıcakla kalınız...