Mobile Logo Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

2021-2022 Güz Dönemi Microsoft Teams Kodları

Sevgili öğrencilerimiz,

• Pandemi koşulları gereği hem derslerin işlenişinde hem de danışmanlıklarda Microsoft TEAMS alt yapısı kullanılacaktır. Bu sebeple üniversitemiz tarafından her biriniz için bir e-posta adresi tanımlanmıştır.
  • 2021-2022 güz döneminde kaydını yapan (yatay geçiş öğrencileri dahil) öğrencilerin kesin kayıt işlemleri biter bitmez tanımlamaları yapılacaktır.
  • https://sorgula.bayburt.edu.tr/ogrenci-paneli bağlantısı üzerinden kullanıcı e-postanızı ve şifrenizi öğrenmeniz mümkündür (Sorgulama yaptığınızda hata ile karşılaşıyorsanız henüz kesin kaydınız tamamlanmıştır demektir. Telaş yapmayıp farklı bir zaman diliminde yeniden sorgulama yapınız).
  • E-postanızı edindikten sonra TEAMS uyguaması ya da online TEAMS sayfası ile giriş yapıp, bu dönem alacağınız tüm derslere aşağıda yer alan TEAMS ekip kodları ile kaydınızı yapmanız zorunludur.
  • Size tanımlanmış e-posta dışında bir hesap kullanmayınız. Aksi halde program lisans ücreti ekranı ile karşılaşırsınız ve programı kullanamazsınız!