2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Meslek Yüksekokulumuzda Yapılan Etkinlikler
Meslek yüksekokulumuzda 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı içerisinde öğrencilerimizle çeşitli etkinlikler yapılmıştır. Öğrencilerimize yönelik oryantasyon, kültürel gelişim, iş hayatı eğitimleri ve sosyal anlamda gelişmelerine yönelik etkinlikler yapılmıştır.  Bu etkinliklerin içeriği ve etkinliklerin yapıldığı  tarih aşağıdaki tabloda verilmiştir.  Yapılan bu etkinliklerin içeriği ve resimlerine PDF dosyasından ulaşılabilirsiniz.

Etkinlik tarihi

Etkinlik adı*

Etkinliğin içeriği ve açıklaması**

07.03.2022

“Yiyeceğin Serüveni”

MYO öğrencilerine, dondurulmuş gıdaların üretim prosesleri hakkında Öğr. Gör. Dr. Mustafa Onur YÜZER tarafından bilgilendirici video paylaşımı yapılmıştır.

07.03.2022

“Kampüs Gezisi”

MYO öğrencileri ile Öğr. Gör. Nihal ÖZDEMİR, Öğr. Gör. Arzu ÇİMEN, Öğr. Gör. Zeynep MUŞTU, Öğr. Gör. Cansu SAĞLAM ve Öğr. Gör. M. Merve YAZICIOĞLU nezaretinde Baberti Külliyesi Kültür Merkezi ve Kütüphane ziyareti gerçekleştirilmiştir.

17.03.2022

“Mega Yapılar Gösterimi”

MYO öğrencilerine, inşaat sektöründe kullanılan farklı teknolojiler hakkında Öğr. Gör. Ediz BOZ tarafından bilgilendirici video paylaşımı yapılmıştır.

17.03.2022

“Kop Dağı Kayak Etkinliği”

MYO öğrencileri, Öğr. Gör. Bahadır KURNAZ ve Öğr. Gör. Muhammed Ali AYTEMUR nezaretinde Kop Dağı Kayak Merkezi’nde çeşitli kış sporu aktiviteleri gerçekleştirmiştir.

22.03.2022

"Bir Davranış Ne Zaman Bağımlılığa Dönüşür?"

MYO öğrencilerine, bir davranışın ne zaman bağımlılığa dönüşebileceği ile ilgili Öğr. Gör. Arzu ÇİMEN moderatörlüğünde Öğr. Gör. M. Merve YAZICIOĞLU tarafından bilgilendirici sunum yapılmıştır.

23.03.2022

"Narkotik Madde Bağımlılığı, Zararları ve Narkotik Suçların Hukuki Yaptırımları"

MYO öğrencilerine, Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bağımlılık ile ilgili bilgilendirici sunum yapılmıştır.

01.04.2022

“Kostüm Sergisi”

Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri Öğr. Gör. Zeynep Muştu rehberliğinde Çocuk ve drama dersi kapsamında tasarladıkları kostümleri sergilemişlerdir.

04. 04.2022

“Sende Otizme mavi ışık yak!”

Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında MYO öğrencileri ve öğretim elemanları tarafından sosyal medyada video paylaşımı yapılmıştır.

20.04.2022

“Kadına yönelik şiddetle Mücadele”

Çocuk Etkinlikleri Öğrenci Topluluğumuz katkıları ile Aydıntepe Meslek Yükseokulu Konferans Salonunda ana konusu kadına yönelik şiddet olan seminer verilmiştir.

21.04.2022

“Kanserle Yaşam”

Aydıntepe Meslek Yükseokulu Konferans Salonunda Doç.Dr. Bülent BAYRAKTAR, Doç.Dr. Volkan GÜL, Dr.Öğr. Üyesi Ebubekir DİRİCAN VE Öğr. Gör. Seda ÇELİKEL tarafından panel verilmiştir. Panelde gıda güvenliği süreçleri ve önemi, gıda güvenliği ve gıda israfı, gıda güvenliği açısından zoonoz hastalıklar ve gıda güvenliği için tarımda sürdürülebilirlik ve organbik tarım gibi konu başlıkları altında bilgiler sunulmuştur.

21.04.2022

“İftar Yemeği” (Gıda israfının iklim değişikliğine etkisi ile

ilgili söyleşi)”

Rektör Prof.Dr. Mutlu TÜRKMEN MYO öğrencileri ile iftar yemeğinde bir araya gelerek talepleri dinlemiştir. Ayrıca iftar yemeği ve öncesinde Yiyecek israfını önleyerek iklim değişikliğinin nasıl önleneceği ile ilgili söyleşi yapılmıştır.

22.04.2022

“Kariyer Söyleşisi”

Genç Haritacılar Topluluğu tarafından düzenlenen söyleşi Harita Mühendisi Ayşe KILIÇ ve Harita Mühendisi Bekir KILIÇ tarafından gerçekleştirilmiştir.

23.04.2022

5. Dede Korkut Bilim, Kültür, Sanat ve spor Şenlikleri

Üniversitemiz Dede Korkut Bilim, Kültür, Sanat ve spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen turnuvalarda Meslek Yüksekokulu Öğrenci Kadın Voleybol Takımı ve Personel Erkek Futbol takımı 2.’lik başarısı göstermişlerdir.

27.04.2022

“Hichki Film Gösterisi”

Çocuk Etkinlikleri Topluluğu, Gençlik Topluluğu ve Kariyer İnpvasyon ve Değer Topluluğu tarafından MYO konferans salonunda film gösterimi yapılmıştır.

20.05.2022

“Mezuniyet Şenlikleri”

2021-2022 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni Rektör Prof. Dr. Mutlu TÜRKMEN’in katilimlari ile gerçekleşmiştir.

14.09.2022

“Akademik Kurul Toplantısı”

Rektör Prof. Dr. Mutlu TÜRKMEN ve üniversite yönetiminin katılımlarıyla 2022-2023 Güz Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı gerçekleşmiştir.

20.09.2022

“Bölüm Kurul Toplantısı”

Gıda İşleme Bölümü öğretim üyelerinin katılımıyla 2022-2023 akademik yarıyıl başlangıcında eğitim-öğretim süreçleri, ders programı, sınav programları gibi konularda genel değerlendirme toplantısı yapılmıştır.

27.09.2022

“Kütühane Oryantasyonu”

Aydıntepe MYO Mimarlık Şehir Planlama, İnşaat ve Gıda İşleme Bölümü öğrencileri ile kütüphane oryantasyon programı gerçekleştirilmiştir.

28.09.2022

“2022-2023 eğitim-öğretim yılı oryantasyon programı”

MYO’nda aramıza yeni katılan öğrencilere şehir, üniversite ve eğitim-öğretim süreçlerine ilişkin bilgilendirme sunumları yapılmıştır.

29.09.2022

“Kütühane Oryantasyonu”

Aydıntepe MYO Çocuk Gelişimi ve Çocuk Koruma Programı öğrencileri ile kütüphane oryantasyon programı gerçekleştirilmiştir.

26.10.2022

“Afet farkındalık eğitimi”

Konferans salonunda AFAD yetkilileri tarafından MYO personeli ve öğrencilerine olası bir afet karşısında nasıl davranılması gerektiğine dair eğitim gerçekleştirilmiştir.

03.11.2021

“Kadına şiddete yönelik eğitim”