Mobile Logo Adalet Meslek Yüksekokulu
2021-2022 Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantımızı Gerçekleştirdik

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Mustafa ALBAYRAK’ın başkanlığında, akademik personelimiz ve Yüksekokulu Sekreterimizin katılımıyla 2021-2022 Güz döneminin değerlendirmesini yapmak üzere toplantımızı gerçekleştirdik.

Ardından, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu TÜRKMEN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Savaş BÜLBÜL, Prof. Dr. Ümmügülsüm ERDOĞAN, Genel Sekreterimiz Nazmi KARABULUT ve tüm akademik personelimizin katılımlarıyla 2021-2022 Bahr Dönemi Birim Akademik Kurul Toplantımızı gerçekleştirdik. Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Mustafa ALBAYRAK tarafından birimimizin 2021-2022 Güz dönemi akademik, sosyal ve kültürel çalışmaları ile 2021-2022 Bahar Dönemi plan ve projelerimiz hakkında bir sunum yapıldı. Karşılıklı istişarelerin yapıldığı sunum toplantısının ardından Sayın Rektörümüz ve değerli yönetimi davetimize icabet ederek Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ettiler.

2021-2022 Güz dönemi gibi 2021-2022 Bahar Döneminin de birimimiz akademik ve idari tüm personeli ile öğrencilerimiz bakımından başarılı ve faydalı geçmesi temennimizle istişarelerimizi tamamladık. 

Yayın Tarihi: 
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk

Yukarı