Mobile Logo Adalet Meslek Yüksekokulu
2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı

Adalet Meslek Yüksekokulumuzun 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Mutlu TÜRKMEN, Rektör Yardımcıları, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Sayın Mustafa ALBAYRAK, fakülte dekanları, meslek yüksekokul müdürleri, öğretim elemanlarımız, sevgili mezun öğrencilerimiz ve kıymetli ailelerinin katılımıyla 21 Mayıs 2022 tarihinde Fuat Sezgin Konferans Salonunda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Tören, aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Daha sonra konuşmasını yapmak üzere Meslek Yüksekokulumuz 2021-2022 Akademik Yılını birincilikle bitiren Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği öğrencisi Feride ZİYPAK kürsüye geldi.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Sayın Mustafa ALBAYRAK’ın açılış konuşması ve Rektör Prof. Dr. Sayın Mutlu TÜRKMEN’in konuşmalarının ardından Meslek Yüksekokulumuzda ve bölümlerde dereceye giren öğrencilerimize plaket ve başarı belgeleri takdim edildi.

Daha sonra mezun olan tüm öğrencilerimize başarı belgeleri öğretim elemanlarımız tarafından takdim edildi.

Mezuniyet Törenimiz, sahnede tüm mezun öğrencilerimizin kep atması ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

Yayın Tarihi: 
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk

Yukarı