2020 Sağlık Lisans Tamamlama Kayıt İşlemleri
2020 Sağlık Lisans Tamamlama yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemizde bir programa kayıt hakkı kazanan adayların elektronik kayıt işlemleri, 9-17 Eylül 2020 (23:59) tarihleri arasında, şahsen kayıt işlemleri ise 21-25 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

E-Devlet üzerinden yapılan kayıtlar dahil olmak üzere, şahsen veya posta ile yapılacak kayıt işlemleri için aşağıdaki belgeler ile müraacat edilmesi gerekmektedir.

·       Kayıt Dilekçesi
·
·        Başarı Durum Belgesi (Transkript)
·        Kimlik Fotokopisi