Mobile Logo İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

2020-2021 YAZ OKULU DUYURUSU

2020-2021 YAZ OKULU İLE İLGİLİ DUYURU

2020 - 2021 Eğitim- Öğretim yılında Üniversitemizde Yaz Okulu eğitimi yapılmamasından dolayı öğrencilerimiz diğer üniversitelerde yapılan yaz okullarından ders alabilirler.
Bu bağlamda öğrencilerimiz farklı dersleri uzaktan eğitim ile yaz okulu yapan birden fazla üniversiteden aynı anda alabilirler.

Diğer üniversitelerden ders almak isteyen öğrencilerimizin, başvuru dilekçesini (Ek) doldurup ilgili üniversitenin sitesinden alacakları ders içeriği ile başvuru yapmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimiz başvurularını şahsen, posta, fax veya e-posta yolu ile yapabilirler.  Yapılan başvurular ilgili birim kurulları tarafından değerlendirilecek olup alınan kararların öğrencilere tebliği ise şahsen, posta veya e-posta yolu ile yapılacaktır.
Öğrencilerimiz, başvurularının ilgili kurul tarafından onaylanması halinde diğer üniversitelerden ders alabilirler.

e-posta:  iibf@bayburt.edu.tr

Fax: 0458 211 11 74

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1. Başvuru Dilekçesi  Yaz Okulunda Farklı Üniversitelerden Ders Alma Başvuru Formu için TIKLAYINIZ
2. Karşı Üniversiteden alınacak Ders İçerikleri (Onaysız İmzasız olabilir)
3. Kimlik Fotokopisi  (e-Posta ve Fax İle yapılacak Başvurular için)

Not: Yaz okulunda bir öğrenci, en fazla yirmi kredi/AKTS’yi aşmayacak şekilde beş derse kayıt yaptırabilir. Ancak, yaz okulunda bir öğrencinin alacağı derslerin haftalık ders saati toplamı kırk saatten fazla olamaz.