Lecture

Master's

  1. Arı, Bitki ve Çevre İlişkileri, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  2. Arı Ürünlerinin Kimyası, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  3. Apiterapi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  4. Temel Bitki Morfolojisi ve Anatomisi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  5. Fitokimyasal Analiz Teknikleri, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3

Associate's

  1. Genel Kimya Iı, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  2. Laboratuvar Tekniği, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  3. Gıda Mikrobiyoloji, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  4. Apiterapi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  5. Beslenme ve Diyetetik, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  6. Genel Mikrobiyoloji, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  7. Apiterapi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  8. Beslenme ve Diyetetik, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  9. Genel Mikrobiyoloji, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  10. Özel Gıdalar, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  11. Gıda Mikrobiyolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  12. Apiterapi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  13. Gıda Biyoteknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  14. Beslenme ve Diyetetik, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  15. Genel Mikrobiyoloji, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  16. Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  17. Bitkisel Yağ Teknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  18. Laboratuvar Tekniği, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  19. Gıda Mikrobiyolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  20. Apiterapi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  21. Gıda Biyoteknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  22. Beslenme ve Diyetetik, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  23. Genel Mikrobiyoloji, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  24. Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  25. Bitkisel Yağ Teknolojisi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  26. Apiterapi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  27. Gıda Biyoteknolojisi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  28. Beslenme ve Diyetetik, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  29. Genel Mikrobiyoloji, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  30. Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  31. Bitkisel Yağ Teknolojisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2