Lecture

Associate's

  1. Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  2. Beslenme ve Diyetetik, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  3. Beslenme ve Diyetetik, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  4. Gıda Biyoteknolojisi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  5. Apiterapi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  6. Apiterapi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  7. Beslenme ve Diyetetik, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  8. Genel Mikrobiyoloji, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  9. Beslenme ve Diyetetik, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  10. Laboratuvar Tekniği, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  11. Apiterapi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  12. Bitkisel Yağ Teknolojisi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  13. Bitkisel Yağ Teknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  14. Genel Mikrobiyoloji, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  15. Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  16. Gıda Mikrobiyolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  17. Genel Mikrobiyoloji, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  18. Apiterapi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  19. Gıda Biyoteknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  20. Gıda Mikrobiyolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  21. Gıda Biyoteknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  22. Genel Mikrobiyoloji, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  23. Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  24. Bitkisel Yağ Teknolojisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  25. Özel Gıdalar, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2