Lecture

Master's

  1. Tarım Ürünlerinin Kurutma Karakteristiklerinin Modellenmesi, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  2. Ekstraksiyon Teknikleri, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  3. Tarım Ürünlerinin Kurutma Karakteristiklerinin Modellenmesi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3

Associate's

  1. Süt Teknolojisi 2, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  2. Gıdalarda Temel İşlemler Iı, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  3. Matematik, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  4. Süt Teknolojisi 1, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  5. Gıdalarda Temel İşlemler 1, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  6. Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  7. Süt Teknolojisi 2, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  8. Gıdalarda Temel İşlemler Iı, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  9. Matematik, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  10. Süt Teknolojisi 1, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  11. Gıdalarda Temel İşlemler 1, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  12. İçecek Teknolojisi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  13. Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  14. Gıdalarda Temel İşlemler Iı, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  15. Süt Teknolojisi 2, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  16. Tahıl Teknolojisi I, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  17. Süt Teknolojisi I, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  18. Gıdalarda Temel İşlemler I, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  19. Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  20. Süt Teknolojisi Iı, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  21. Gıdalarda Temel İşlemler Iı, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  22. Tahıl Teknolojisi 1, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  23. Gıdalarda Temel İşlemler 1, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  24. Bilişim Teknolojileri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  25. Tahıl Teknolojisi 2, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  26. Gıdalarda Temel İşlemler 2, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3