Master's
-
Tarım Ürünlerinin Kurutma Karakteristiklerinin Modellenmesi, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
-
Ekstraksiyon Teknikleri, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
-
Tarım Ürünlerinin Kurutma Karakteristiklerinin Modellenmesi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
Associate's
-
Süt Teknolojisi 2, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıdalarda Temel İşlemler Iı, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
-
Matematik, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
-
Süt Teknolojisi 1, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıdalarda Temel İşlemler 1, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
-
Süt Teknolojisi 2, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıdalarda Temel İşlemler Iı, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
-
Matematik, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
-
Süt Teknolojisi 1, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıdalarda Temel İşlemler 1, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
-
İçecek Teknolojisi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıdalarda Temel İşlemler Iı, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
-
Süt Teknolojisi 2, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
-
Tahıl Teknolojisi I, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
-
Süt Teknolojisi I, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıdalarda Temel İşlemler I, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
-
Süt Teknolojisi Iı, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıdalarda Temel İşlemler Iı, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Tahıl Teknolojisi 1, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıdalarda Temel İşlemler 1, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Bilişim Teknolojileri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
-
Tahıl Teknolojisi 2, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıdalarda Temel İşlemler 2, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3