Uluslararası Uygulamalı İşletme, Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Sempozyumu

Değerli akademisyenler;

Uluslararası Uygulamalı İşletme, Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Sempozyumu akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla 3-5 Mayıs'ta Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenecektir.

Sempozyumun amacı, alanında uzman akademisyenlerin ve deneyimlerini arttırmak isteyen öğrencilerin bilgilerini paylaşabilecekleri bir etkinlik oluşturmaktır.

Sunuma kabul edilen bildirilerin genişletilmiş özetleri ISBN numarası alınmış bildiri kitaplarında yayımlanacaktır. Dileyen katılımcılar genişletilmiş özet olarak yayımlanan çalışmalarını tam metin haline getirerek hakem sürecinin ardından Bayburt Üniversitesi İİBF'ye ait olan İşletme Ekonomi ve Yönetim Araştırmaları Dergisi’nde yayımlatabileceklerdir.

Sempozyumla ilgili daha ayrıntılı bilgilere ulaşmak için http://isabmer2018.bayburt.edu.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sizleri 3-5 Mayıs 2018 tarihleri arasında Bayburt'ta görmekten mutluluk duyacağımızı belirtir, katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla…

Prof. Dr. Bener GÜNGÖR