Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

2018-2019 Akademik yılı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni, 27 Nisan 2019 tarihinde Üniversitemiz Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Selçuk COŞKUN’un ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emine TAŞ’ın konuşmaları ile başlayan mezuniyet programı,  SBMYO’dan birincilik derecesiyle mezun olan Kader DEMİR mezuniyet kütüğüne plaket çakması, halk oyunları gösterisi, öğrencilerimizin anıları, ödül töreni ile devam ederek  kep atma töreni ile son buldu.

Mezunları bu mutlu günlerinde, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emine TAŞ ile birlikte Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emin ERDEM, öğrencilerin aileleri ve Üniversitemizin değerli öğretim elemanları da yalnız bırakmadı.