SBMYO, Bayburt İli Ortaöğretim Öğrencilerine Bayburt Üniversitesini Anlattı

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuz; Bayburt Merkez, Aydıntepe, Demirözü ilçeleri ve Gökçedere Beldesindeki liselerin son sınıflarında öğrenim gören öğrencilere Üniversitemizin bölüm ve programların tanıtımını yaparak, öğrencileri Bayburt Üniversitesi ailesine davet etti.
Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda 29-30 Nisan 2019, 02 Mayıs 2019 tarihlerde gerçekleşen tanıtım günleri, toplamda altı oturum olarak gerçekleştirildi. Baberti Külliyesinde bulunan Merkez Kütüphanesi, Kapalı Spor Salonu, Mustafa Köseoğlu Cami, Yaşam Merkezi ve BESYO hizmet binaları öğrencilere gezdirildikten sonra Öğr. Gör. Mehmet KAPUSIZOĞLU, Öğr. Gör. Rüveyde PABUÇCU ve Öğr. Gör. İbrahim MUSABAŞOĞLU’nun yapmış oldukları sunumlarda öğrencilere bölüm ve programların iş olanakları anlatıldı. SBMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emine TAŞ farklı oturumlarda öğrencilere hitap ederek Üniversitemizin imkanlarından bahsetti ve Bayburt Üniversitesinin aynı dönemde kurulmuş olan Üniversitelere nazaran daha gelişmiş olduğuna değinerek öğrencilerin Üniversite tercihlerini yaparken bunları göz önünde bulundurmalarının faydalı olacağını ifade etti.