Rektör Coşkun Kadın Yöneticilerle Bir Araya geldi
Bayburt Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Selçuk Coşkun ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ münasebetiyle Bayburt Üniversitesinde görev yapan kadın yöneticilerle bir araya geldi.

Bâbertî Külliyesi Senato Toplantı Salonu’nda düzenlenen programa Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve eşi hanımefendi Rüveyda Coşkun ile Bayburt Üniversitesinde görev yapan kadın yöneticiler katıldı.

Kadınların toplum için çok önemli bir değer olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun: “Aile birliğimizin temel taşı olan kadınlarımız, sahip oldukları vasıflar ve üstlendikleri sorumluluklarla, ülkemizin müreffeh yarınlara ulaşması ve sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde önemli roller üstlenmişlerdir. Her zaman ve her şart altında toplumumuzu bir arada tutan en güçlü bağımız olduklarını göstermişlerdir. Üniversitemizin kıymetli emektarları siz hanımefendiler başta olmak üzere, tarihten bugüne toplumumuzda çok önemli görevler üstlenen bütün kadınlarımızın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tekrar kutluyorum. Bu özel gün vesilesi ile hem bir araya gelelim hem de varsa istek ve taleplerinizi bizzat istişare edelim istedik.” dedi.

Programa katılan kadın yöneticiler ise, samimi bir yaklaşım ve özveriyle gerçekleşen buluşmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, hem görüş ve taleplerini sunma imkânı buldukları için hem de kadınlar gününe özel böyle bir program tertip ettikleri için Rektör Coşkun’a teşekkür ettiler.

'8 Mart Dünya Kadınlar Günü' münasebetiyle düzenlenen programın sonunda,  Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve eşi hanımefendi Rüveyda Coşkun, kadın yöneticilere günün anısına karanfil takdim ettiler.