Mevlana Koordinatörlüğü Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı İlanı

Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı İlanı

1 - 30 MART 2018

Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programına Başvuru Şartları

• Proje önerisinde bulunmak için yurt dışı üniversiteler ile Üniversitemizin “Mevlana Değişim Programı Protokolü” bulunması gerekmektedir.
  • Proje kapsamında programdan yararlanacak gelen ve giden öğretim elemanlarının hareketlilik süreleri en az 14 gün en fazla 90 gün olmalıdır.
  • Proje kapsamında gelen veya giden öğrenci olması gerekmektedir ve öğrencilerin en az bir dönem en çok iki dönem ortak üniversitede bulunmaları gerekmektedir.
  • Proje süresinin toplamda 2 yıl olarak belirtilmesi tavsiye edilmektedir.
  • YÖK tarafından belirlenen öncelikli alanlarda proje başvurusu yapılması gerekmektedir.
  • Proje başvuruları sadece öğretim üyeleri tarafından yapılabilecektir.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Takvimi

Proje İçin Başvuruların Alınması

1 - 30 Mart 2018

Başvuruların YÖK Başkanlığına Gönderilmesi

13 Nisan 2018 (Son Gün)

Proje Tabanlı Değişim Programından yararlanmak için başvurular ve gerekli belgeler

Proje önerisi yapacak Akademik Personelin YÖKSİS üzerinden kendi şifreleri ile yapılacak başvuruların çıktısını (2 adet, imzalı) 30 Mart 2018 tarihine kadar Mevlana Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmesi gerekmektedir.

YÖKSİS/Genel İşlemler/Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı butonundan Proje Önerisi için girişler yapılabilecektir.

Tüm proje önerisi başvuruları Mevlana Kurum Koordinatörlüğü tarafından YÖK Başkanlığına Rektörlük Makamı üst yazısı ile iletilecektir.

Önemli Linkler

• Yürütme Kurul Kararı için tıklayınız
  • Örnek proje Tabanlı Değişim Programı Proje Önerisi Başvuru Formu için tıklayınız
  • Bayburt Üniversitesi ile protokolü olan üniversiteler ve alanlar için tıklayınız.
  • Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Alan Kodları için tıklayınız.
  • Proje Tabanlı Değişim Programı İngilizce PPT sunumu için tıklayınız.

Program Hakkında Detaylı Bilgi İçin :

Mevlana Kurum Koordinatörlüğü, Gençlik Evi  Zemin Kat

Mevlana Kurum Koordinatörlüğü e-Posta Adresi: mevlana@bayburt.edu.tr E-posta: akucuk@bayburt.edu.tr

Tel: 0 458 211 1153 – 1331