Bayburt ili Son Sınıf Lise Öğrencilerine Bölüm Tanıtım Gezileri Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü deneme arazisinde çalışmalar başladı Bayburt Afrin'e Zeytin Dalı Harekatına destek amaçlı asker gönderdi Pamuktaş Köyü’nde organik hayvancılık yapan Bayram ÜNSÜR'e ziyaret Organik Tarım İşletmeciliği bölümünde istiridye mantarı yetiştiriciliği için çalışmalar başladı Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü hayvansal üretim için kanatlılarla çalışmalarına başladı... Organik Tarım İşletmeciliği öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimiz İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ziyaret ettiler.. Kadınların Mesleki Eğitimi ve Kadın İstihdamı Sempozyumu Deneme arazisi işlendi ve hazırlandı... Organik Tarım işletmeciliği öğrencilerimiz saha uygulamalarına katıldılar.....