Erasmus+ Programları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

28 Şubat 2019 Perşembe günü 09:00-12:30 saatleri arasında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Gökhan BUDAK Konferans Salonu'nda Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) Uzmanı Başak ÇİKOT ÇELİK tarafından genel bilgilendirme ve program tanıtımları yapıldı. Toplantıya üniversitemizin akademik personelinin yanında birçok öğrenci de katıldı. Toplantıya katılımın yoğun olması öğrencilerimizin ilgisinin yurtdışı eğitimlerine ve projelere olan ilgisinin arttığını gösterdi. İki bölümden oluşan toplantının ilk bölümünde Erasmus+ Yükseköğretim hakkında genel bilgilere yer verilirken kahve arasından sonraki bölümde Gençlik Programları ile Stratejik Ortaklıklar hakkında bilgiler verildi. Programın bitiminde Uzman Başak Hanım toplantıya olan ilginin fazla olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdikten sonra kendisine Uluslararası İlişkiler Ofisi Genel Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Selahattin KOŞUNALP tarafından günün anısına üniversitemizin tabağı hediye edildi.