Eğitim Camiasından Üniversitemiz Kütüphanemize Ziyaret ve Övgü.
Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullardan bir gurup öğretmen, Bayburt Memur-Sen İl Temsilcisi Fikret Özbey ile birlikte Üniversitemiz Kütüphanesini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaret süresince kütüphanemizi detaylı bir şekilde gezen ve inceleyen tüm misafirler gerek mimari tasarım ve gerekse gün ışığından azami derecede yararlanma özelliği ile beğenilerini dile getiren ziyaretçiler Üniversite Kütüphanemizin teknoloji açısından Türkiyenin sayılı kütüphanelerinden biri olması açısından gelediği nokta ile duydukları memnuniyet ve gurur duyduklarını söylediler.

Ziyaretci öğretmenler adına konuşan Bayburt Memur-Sen İl Temsilcisi Fikret Özbey, Bayburt' a böyle bir hizmeti kazandıran Rektörümüz Prof.Dr. Sayın Selçuk COŞKUN ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederek, gelecek üniversite öğrencilerinin kütüphane açısından çok şanslı olduklarını belirtti.