SEMİNER ‘’Gıda ve Sağlık Endüstrisi Açısından Mikrobiyal Polisakkaritler’’

SEMİNERİMİZE DAVETLİSİNİZ...

Bayburt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, üniversitemizdeki akademisyenleri bir araya getirerek, alanında uzman akademisyenlerin akademik birikimini aktardığı ve interaktif bilgi paylaşımında bulunduğu SEMİNER GÜNLERİ’ne devam ediyor.

Seminer programımızın üçüncüsü fakültemiz öğretim elemanlarından Yrd.Doç. Dr. Tayyibe Erten tarafından ‘’Gıda ve Sağlık Endüstrisi Açısından Mikrobiyal Polisakkaritler’’ konu ve ‘’Mikrobiyal polisakkaritlerin gıda ve sağlık sektöründe kullanım alan ve amaçları’’ alt konu başlığıyla 26.02.2018 tarihinde saat 14:00’de Sağlık Bilimleri Fakültesi Esentepe Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. Programımıza siz değerli akademisyen ve öğrencilerimizin katılımları bizleri onurlandıracaktır.