Çocuk Gelişimi Programı Öğrencilerinden, 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Öğrencilerine Ders Materyali Hediyesi

Aydıntepe Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü akademisyenlerinin danışmanlığında öğrenciler tarafından tasarlanan çeşitli anaokulu materyalleri sergilendi. Sergilenen materyaller serginin ardından Aydıntepe Müftülüğü’ne bağlı 4 – 6 yaş grubu Kur’an Kursunda kullanılmak üzere minik öğrencilere hediye edildi. Düzenlenen hediye teslim törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Uçurum, Aydıntepe MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ümit Girgel ve Aydıntepe İlçe Müftüsü Sn. Hasan Faruk Satıcı, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Uçurum çocuk gelişiminde materyallerin öneminden bahsederek hediye edilen materyallerin çocukların eğitimine destek sağlayacağını söyledi. İlçe Müftüsü Sn. Hasan Faruk Satıcı ise, memnuniyetlerini dile getirerek anaokulu öğrencileri adına teşekkürlerini sundu.