Çekya’da Düzenlenen Uluslararası Personel Haftasına, Üniversitemizi temsilen Erasmus Kurum Koordinatörümüz Öğr. Gör. Gökhan KÖMÜR katıldı

Çek Cumhuriyeti/University of South Bohemia tarafından 26-30 Kasım 2018 tarihlerinde Uluslararası Personel Haftasına Üniversitemizi temsilen Erasmus Kurum Koordinatörümüz Öğr. Gör. Gökhan KÖMÜR katılmıştır. Etkinliğe, Bulgaristan, Estonya, Almanya, Macaristan, Polonya, İsrail, Çin, Portekiz, Slovakya, İspanya’dan 25 Üniversite katılmıştır. Etkinlik çerçevesinde katılımın yapan temsilciler hem ülkelerini ve kültürlerini hem de Üniversitelerini tanıtma şansına sahip olmuşlardır. Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Gökhan Kömür yaptığı açıklamada: “Etkinlik süresi boyunca akademik diplomasi temaslarında bulunduğunu Üniversitemizi ve Ülkemizi tanıtarak işbirliği olanakları sağladığını dile getirerek, Uluslararası İlişkiler Ofisi olarak amacımız Üniversitemize yabancı öğrenci akışını sağlamak, kendi öğrencilerimizi yurtdışı imkânlarından faydalandırmak, dünyaca tanınmış toplum üniversitelerinden ve/veya enstitülerinden biri olma vizyonumuza katkı sağlamak olduğunu söylemiştir.”