Bayburt Üniversitesinden Çek Cumhuriyetinde Bulunan Anlaşmalı Üniversitelerimizden University of Souyh Bohemia’yaya Erasmus+ Ziyareti

Üniversitemiz İlahiyat fakültesi öğretim elemanlarından Dr. Hatice Keleş ve Araş.Gör. Ayşe Aktaş Erasmus+ Personel hareketliliği kapsamında 8- 12 Nisan tarihlerinde Çek Cumhuriyetinde bulunan anlaşmalı Üniversitelerimizden University of Souyh Bohemiaya’ yı ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında Dr. Hatice Keleş İlahiyat Antropolojisi dersleri vererek Türkiye’de ki hayır işleri hakkında da bilgi verdi. Araş. Gör. Ayşe Aktaş çeşitli derslere girerek meslektaşları ile çeşitli istişarelerde bulundu.

Ziyaretin çok verimli ve dolu dolu geçtiğini söyleyen hocalarımız, programdan gayet memnun olarak döndüklerini dile getirdiler. Yardımlarından dolayı Erasmus Kurum Koordinatörü Gökhan Kömür’e çok teşekkür eden hocalarımız, programdan mutlaka herkesin faydalanması gerektiğini de belirttiler.