TÜMÜ
Haber : Rektör Coşkun’dan Yeni Başsavcıya Hayırlı Olsun Ziyareti
11 Nisan 2017 Salı

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, 11 Nisan 2017’de, Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Birinci Dairesinin 27 Şubat 2017 tarihli ve 282 sayılı Adli Yargı Kararnamesi ile Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ramazan Murat Tiryaki’yi makamında ziyaret etti

Ziyarette Rektör Coşkun’a, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, Prof. Dr. Abdulkadir Yılmaz ve Süleyman Çiğdem, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bener Güngör de eşlik etti.

Rektör Coşkun, Mart 2017’den itibaren bu görevde bulunan Başsavcı Tiryaki’ye yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başsavcı Tiryaki ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Coşkun’a iyi dilek ve temennileri için teşekkür etti.

Tekil Ziyaret : 164
Toplam Ziyaret : 193